Home Stiri Iată cine va boteza bebelușul Alinei Ceușan!

Iată cine va boteza bebelușul Alinei Ceușan!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 781 views 2 minute timp de citit

Alina Ceușan a devenit mamă luna trecută, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos al cărui nume este Rock. Cum următorul pas este botezul, proaspăta mămică a trebuit să aleagă părinții spirituali ai micuțului ei, aceștia fiind nimeni alții decât Carmen Grebenișan și iubitul său, Alex.

Carmen este foarte fericită de rolul pe care îl va ocupa în viața micuțului și a declarat că și ea are în plan să aducă pe lume un copil, imediat după nunta pe care o va face cu Alex. „Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept! Probabil după nuntă aș dori un băiețel. Dar eu sunt okay cu orice vine, nu am neapărat o cerere adresată Universului, în direcția asta”, a spus Carmen Grebenișan.

Vestea nu a fost un șoc pentru fanii celor două, deoarece sunt cele mai bune prietene. Alina și Carmen se cunosc încă din perioada studenției, iar ceea ce le-a consacrat a fost chiar participarea la Asia Express. Într-un interviu acordat celor de la click.ro, Carmen a vorbit despre certurile care au existat între ele de-a lungul timpului.

„Da, ne-am certat o dată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic, primul nostru an de prietenie. (n. red. – râde) Ne-am mai certat o dată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr, deci vă dați seama cam la ce nivel au fost certurile, în maximum zece minute s-au atenuat și am și uitat de ele. Adică n-am uitat, ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele, dar atât au fost, chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut. Așa a fost să fie, totul a fost foarte organic, nimic forțat, a fost potrivire perfectă de caractere”, a mărturisit aceasta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies