Iată cu ce schimbări a venit Josephine în viața lui Smiley!

Share

Smiley a postat, de curând, pe rețelele sociale o fotografie în care ridurile sale se văd și, în descriere, a făcut câteva declarații despre acest aspect, spunând cât este de important ca fiecare să se bucure de lucrurile mici din viața sa. De când a devenit tată, artistul s-a schimbat foarte mult, iar acest lucru se vede și în postarea sa.

„Cu fotografia asta vreau să vă fac atenți că încărunțim cu toții cândva, iar ăsta e un moment în care putem să încetinim timpul, să mângâiem motanul, să mirosim bradul, să mâncăm cozonacul, să împachetăm cadoul și să-l desfacem pe altul, cu dinții pe afară, să privim pe geam și să ne bucurăm că în casă e cald, să ne dorim să ningă și să ne dorim, în general, tot ce știm că e greu de atins, căci, apoi, din atingerea lor, ne vom da seama, poate, într-o altă iarnă, că n-am încărunțit degeaba. Să fiți sănătoși și să vă bucurați de Sărbători, vă spun din Timp!”, a scris acesta pe rețelele sociale.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt, neapărat, senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o «pernă» foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are, parcă, somnifere în ea, dar și energizante, după caz (n.r. – râde). (n.r. – O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar, și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus…

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, a spus acesta pentru cei de la libertateapentrufemei.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news