Iată cu ce se ocupă Cove după ce încheie filmările pentru PRO TV! Puțină lume știa acest lucru

Share

Cove este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. Acesta este unul dintre prezentatorii emisiunii Vorbește Lumea, dar mai are încă un loc de muncă.

Pe lângă locul de muncă pe care îl are la PRO TV, Cove mai este și directorul unui mare teatru din Capitală, iar venitul său este pe măsură. Începând cu anul 1997, acesta a început să joace la Teatrul Ion Creangă, iar postul de manager îi aduce, în fiecare an, suma de 182.014 lei.

Deoarece pandemia de coronavirus a afectat foarte tare și zona artistică, Cove a găsit o metodă prin care oamenii să poată urmări în continuare piesele de teatru. „Am găsit o formulă pentru a păstra în continuare legătura cu spectatorii noștri. Iată că tehnologia ne ajută! Mai ales că micii noștri spectatori au fost ținuți în casă sau au ieșit foarte puțin. Au avut mult timp de petrecut în locuință.

Și, atunci, ne-am gândit să venim în sprijinul lor și al părinților. Le oferim șansa să vizioneze spectacolele Teatrului Ion Creangă după un program stabilit la aceleași ore la care ne întâlneam de obicei în sala de spectacol. De la 11.00 și 18.00, pe pagina de Facebook a teatrului. Sigur că farmecul unui spectacol de teatru constă în acea întâlnire și emoție care se petrec în sală, acolo unde în fața ta se desfășoară povestea”, a declarat prezentatorul, pentru cei de la DC News TV.

În urmă cu aproximativ un an, Cove a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre modul în care pandemia a schimbat atât viața oamenilor, cât și pe a sa. „Omenirea nu s-a mai confruntat de mult timp cu o perioadă atât de grea. Este, fără doar și poate, o situație pentru care nu eram pregătiți, iar din acest motiv există atât de multă incertitudine, teamă și neliniște. Chiar dacă nu știm când va trece, sunt convins că vom trece cu bine de această perioadă.

Chiar dacă o parte dintre evenimente s-au anulat, nu e momentul să ne gândim la așa ceva. Fiecare dintre noi trecem printr-o perioadă dificilă. Eu mă bucur de faptul că merg zi de zi la muncă, că emisiunea merge în continuare și sper că reușim să le oferim oamenilor o pauză de la evenimentele care ne înconjoară”, a spus actorul, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news