HomeStiri Iată cu cine a fost surprinsă Daniela Crudu la mare!

Iată cu cine a fost surprinsă Daniela Crudu la mare!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Recent, Daniela Crudu a fost surprinsă pe litoralul românesc în compania unui burlac râvnit de toate doamnele și domnișoarele. Fosta asistentă nu a mers la mare singură, ci a ales să se relaxeze împreună cu mai mulți prieteni, dar și cu sora sa.

Aceștia au stat ore bune pe plajă, s-au bucurat de temperaturile ridicate și de soare și s-au delectat cu cele mai sofisticate cocktailuri. După ceva timp, pe plajă, lângă Daniela, și-a făcut apariția și Suhaib, un bărbat deloc străin Cruduței. Acesta a fost concurent în emisiunea Burlăcița și a încercat să o cucerească pe fosta asistentă TV.

Cei doi s-au distrat pe plajă și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, iar chimia dintre ei se putea observa cu ochiul liber. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a anunțat nimic despre revederea lor, iar detaliile despre o posibilă legătură amoroasă nu au fost confirmate.

În urmă cu câteva luni, Daniela Crudu a ajuns iar în atenția presei. Aceasta a sunat la poliție în toiul nopții, spunând că a fost bătută de iubitul său croat. Din păcate, fosta asistentă a fost internată de urgență la spital, deoarece fostul său partener o agresase fizic. Deși acesta a desfigurat-o, Daniela Crudu l-a iertat repede și i-a mai oferit o șansă.

Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul Mădălinei Pamfile, o fostă asistentă de televiziune. Se pare că iubitul Mădălinei era prieten foarte bun cu omul de afaceri croat și, prin intermediul acesteia, a ajuns să o întâlnească pe Daniela.

Cei doi au format un cuplu aproximativ un an, dar au decis să o ia fiecare pe drumuri separate după ce a avut loc incidentul neplăcut dintre aceștia…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..