Home Stiri Iată cu cine a plecat Răzvan Simion la mare, după ce s-a despărțit de Lidia Buble!

Iată cu cine a plecat Răzvan Simion la mare, după ce s-a despărțit de Lidia Buble!

autor Buinoschi Andreea
239 vizualizari

În urmă cu câteva săptămâni, internetul a fost zguduit de vestea despărțirii Lidiei Buble de Răzvan Simion. Cei doi formau un cuplu de aproximativ cinci ani, dar, de curând, fiecare a luat-o pe drumul lui.

De curând, Răzvan Simion a plecat la mare, dar nu singur. Acesta avea nevoie de cineva care să îi țină companie și nu putea lua cu el pe oricine.

2

Prezentatorul de la ‘Neața cu Răzvan și Dani a plecat la mare împreună cu cei doi copii ai săi și a vrut să împărtășească acest moment și cu fanii. Așadar, acesta a postat, pe contul său de Facebook, o poză cu fata sa, Ianca. Se pare că despărțirea de Lidia Buble nu a avut doar efecte negative, ci și unele pozitive. Din cauza programului încărcat pe care îl are, Răzvan nu avea foarte mult timp liber pentru a-l petrece cu familia, dar recuperează acum.

„Sunteți tare frumoși! Ai niște copii minunați”, „Frumoasă fată! Uite că Răzvan are timp și pentru copii…”/ „Sunteți minunați!”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au adresat lui Răzvan Simion și fiicei sale.

3

Cu toate că au divorțat, Răzvan și mama copiilor săi au rămas prieteni și nu au resentimente.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. (Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi, restul au fost… cancanuri).

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura «adevărului» în fața reflectoarelor”, au fost cuvintele fostei soții…

4

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies