Iată cum a aflat Pepe de infidelitatea Oanei Zăvoranu!

Share

În cadrul unui joc de noroc, Pepe a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu. Acesta a povestit cum a aflat că Oana are un amant, dar și care a fost reacția ei, după ce s-a aflat de infidelitatea de care a dat dovadă.

În urmă cu 11 ani, avea loc cel mai răsunător divorț din acea perioadă. Pepe și Oana Zăvoranu puneau punct căsniciei, cu mare scandal. Motivul a fost o relație extraconjugală de-a Oanei pe care a avut-o cu un bărbat pe nume Tudy.

„Dacă aflii că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam, că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat, a ieșit cu el și am zis gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis <<Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?>>. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis <<Băi boss..oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe>> și am plecat”, a spus Pepe în cadrul emisiunii online.

După ce Pepe a prins-o pe Oana, aceștia au decis să pună punct relației, iar actrița a fost acuzată de către fostul soț că i-a luat tot din casă, inclusiv canapelele și televizorul, fiind și el acuzat de infidelitate ulterior.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente