Iată cum a fost afectată relația dintre Elwira și Mihai Petre după „Asia Express”!

Share

Elwira și Mihai Petre sunt cuplul câștigător al sezonului patru Asia Express. După ce s-au întors în România cu marele premiu, cei doi au acordat un interviu pentru viva.ro și au vorbit despre modul în care căsnicia lor s-a schimbat odată cu participarea în competiție.

„Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă «Asia Express» mi-a dovedit, încă o dată, că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show, am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute”, a spus Elwira.

„Relația pe care o avem este una solidă de zeci de ani și, pe parcursul emisiunii, a devenit și mai solidă. Nu s-au produs schimbări foarte mari, dar, dacă au existat niște schimbări, au fost în bine. «Asia Express» a fost o ieșire din zona de confort, dar știam, deja, cum funcționăm în cuplu, iar dinamica nu s-a schimbat foarte mult”, a continuat Mihai Petre.

„Da, «Asia Express» a fost un fel de terapie din care au rezultat lucrurile care sunt mai importante pentru mine. Nu am nevoie de atât de multe pentru a fi fericit. Nu am avut nevoie de telefon, nu am avut nevoie de multe lucruri în rucsac și mi-am dat seama că așa este şi în viaţă. Am început să iau lucrurile așa cum vin și cu mult mai multă ușurință”, a mai spus coregraful pentru sursa menționată anterior…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news