Home Stiri Iată cum a impresionat-o milionarul turc pe Bianca Drăgușanu!

Iată cum a impresionat-o milionarul turc pe Bianca Drăgușanu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Deși s-a despărțit de doar o săptămână de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a făcut o altă cucerire. Milionarul turc Cengiz Șıklaroğlu este cel căruia, de data aceasta, blondina i-a sucit mințile. Pentru a se cunoaște mai bine, fosta soție a lui Alex Bodi a plecat cu bărbatul în Turcia, unde s-a bucurat de tot felul de lucruri scumpe.

Turcul a devenit cunoscut în România în urma relațiilor cu Otilia Billionera și Ioana Filimon și, acum, se pare că Bianca este cea care a pus ochii pe el. Cu toate acestea, apropiații bărbatului au declarat faptul că nu este nimic între cei doi și, mai mult decât atât, Cengiz s-a comportat foarte frumos cu aceasta, sărutându-i mâna, conform spynews.ro.

Se pare că Bianca și milionarul turc sunt, de fapt, prieteni, iar aceștia se cunosc de mai mulți ani. Conform sursei menționate mai sus, Bianca a declarat că vrea să se axeze asupra micuței Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav, mai ales că va începe grădinița. Și partea profesională va ocupa un loc prioritar pe lista lucrurilor asupra cărora vrea să se axeze.

Mai mult decât atât, conform spynews.ro, fosta iubită a lui Victor Slav nu se va ascunde în momentul în care va vorbi cu un alt bărbat sau va avea o altă relație. Aceasta a spus că nu se ferește de nimeni, doar că, în acest moment, prioritățile sale sunt altele.

În urmă cu mai mult timp, aceasta a oferit un interviu celor de la libertatea.ro și a vorbit despre viața pe care o trăiește, dar și despre ceea ce înseamnă să fii persoană publică: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reacţii pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. M-a oprit la mall o fetiţă de câţiva ani, care a vrut să facă o poză cu mine, şi mi-a spus că ea ştie cine sunt şi că vrea să fie ca mine. I-am spus să nici nu-i treacă prin cap. Am rugat-o pe mama ei să aibă grijă de ea, să nu o încurajeze. Nu am o viaţă ușoară… Nu înţeleg nici eu de ce îmi fac singură rău”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies