Home Stiri Iată cum a început povestea de dragoste dintre Daniela și Culiță Sterp!

Iată cum a început povestea de dragoste dintre Daniela și Culiță Sterp!

autor Buinoschi Andreea
167 vizualizari

Daniela și Culiță formează un cuplu de scurt timp, cu toate că se cunosc încă din primul an de liceu. În cadrul unei emisiuni de pe YouTube, manelistul a vorbit despre cum au evoluat lucrurile între el și mama copilului său.

„În clasa a IX-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a XI-a, a XII-a, ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni, pentru că eram cei mai nebuni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete.

A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friend zone. Ea avea iubit în clasa a XII-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă.

Ca să se înțeleagă din start: eu, când am început să vorbesc cu Daniela, nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană, la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de ea și vreau să vă spun că a trecut mult timp până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a spus Culiță, conform celor de la cancan.ro.

„Am decis, de comun acord, ca acest copil să vină pe lume în mod natural, atunci când o vrea el să vină. Adică vom evita, pe cât posibil, operaţia de cezariană. Termenul indicat de medic e undeva la jumătatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate. Până atunci, vă pot spune că am nişte emoţii cum nu cred că am mai trăit în viaţa mea. Niciodată nu mi-aş fi putut imagina că voi avea parte de asemenea emoţii”, a spus acesta pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies