HomeStiri Iată cum a început povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre!

Iată cum a început povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 653 views 2 minute timp de citit

Mihai Petre este însurat cu Elwira, partenera sa din Asia Express. De curând, acesta a vorbit despre începuturile relației lor, spunând cum s-au cunoscut, mai ales că este de altă naționalitate decât celebrul dansator.

12„Povestea, pe scurt, sună cam așa: eu român, ea poloneză ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans, așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo, am dansat două-trei zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre, în cadrul unui interviu, conform cancan.ro.

13„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show, nu m-am așteptat. Am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și, apoi, jos.

Nu îmi vine să cred că am câștigat, pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum.

14Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a spus Mihai Petre, conform sursei menționate anterior…

„Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare, pentru că, în momentul ăsta, o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie. Dacă nu ar fi fost ele, ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în finală”, a și spus Elwira Petre, potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed