Iată cum a petrecut Bianca Drăgușanu de ziua sa de naștere

Share

Ieri a fost ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Acesta a împlinit 39 de ani și a serbat cu mare fast. Aceasta a dat o petrece într-un club, unde au participat persoane apropiate.

Îmbrăcată într-o rochie extrem de mulată, nude, cu paiete și sclipici, Bianca Drăgușanu a făcut senzație și a uimit pe toată lumea. Fosta prezentatoare s-a distrat mai ceva ca la 20 de ani și s-a bucurat din plin de tot ceea ce a trăit de ziua sa de naștere.

Nici Gabi Bădălău nu avea cum să lipsească, dar  fosta soție a lui Alex Bodi a decis să îl țină departe de ochii lumii, așa cum a menționat în urmă cu doar câteva zile. „Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial, nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a spus sărbătorita, pentru cei de la Antena Stars.

Dacă ieri a fost zi de petrecere, zilele trecute au fost foarte neplăcute pentru Bianca. Vedeta a fost catalogată ca fiind falsă, un exemplu prost și desfrânată de către Claudia Pătrășcanu și și-a exprimat și ea părerea despre fosta soție a iubitului ei.

„Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea”, a spus Bianca, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente