Home Stiri Iată cum a răsfățat-o Gabi Bădălău pe Bianca de 1 martie!

Iată cum a răsfățat-o Gabi Bădălău pe Bianca de 1 martie!

autor Buinoschi Andreea
108 vizualizari

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi. Când se ceartă, când se împacă, dar, în cele din urmă, ajung tot împreună. Cu toate că există momente mai tensionate între ei, Bădălău nu avea cum să nu îi ia nimic Biancăi cu ocazia primei zile de primăvară.

Cu siguranță, fosta prezentatoare a primit mai multe cadouri, dar cel pe care a decis să îl arate fanilor a fost un buchet imens de trandafiri albi. Cu toții știm că trandafirii simbolizează iubire, puritate și sentimente reale, iar fosta soție a lui Alex Bodi s-a bucurat extrem de tare de surpriza de care a avut parte.

În dreptul fotografiilor cu buchetul de trandafiri, aceasta a alăturat câteva versuri dintr-o melodie de dragoste, spunându-i lui Gabi Bădălău, în mod indirect, cât de mult ține la el. „N-am spus ce am simțit de-atâtea ori / Cum poți să însemni totul pentru mine”, a fost declarația vedetei.

Cu toate acestea, în urmă cu doar două zile, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea XNS, fosta prezentatoare de la Kanal D a avut o reacție extrem de acidă, fiind foarte deranjată de întrebările care îi sunt adresate în legătură cu Bădălău. În consecință, blondina a decis să vorbească despre relațiile sale doar când va ajunge la Starea Civilă.

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci, nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial, nu există nimeni în viața mea; neoficial, nu știu, nu mă întreba, că nu vreau să vă spun”, a spus femeia de afaceri, pentru emisiunea lui Dan Capatos.

Mai mult decât atât, aceasta a fost extrem de rezervată și în ceea ce privește situația tensionată dintre Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după ce artista l-ar fi scuipat pe tatăl copiilor ei. „Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a declarat Bianca, pentru aceeași emisiune…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies