Home Stiri Iată cum a reacționat Adela Popescu atunci când a aflat că va sta departe de soțul ei

Iată cum a reacționat Adela Popescu atunci când a aflat că va sta departe de soțul ei

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 560 views 3 minute timp de citit

Adela Popescu a decis să vorbească pentru prima dată despre reacția pe care a avut-o în momentul în care a aflat că soțul ei, Radu Vâlcan, va pleca pentru o lungă perioadă la filmări în Thailanda și că vor sta departe unul de celălalt.

Adela Popescu se simte singură fără soțul ei

„Când am aflat că Radu va pleca în Thailanda pentru o perioadă mai lungă decât de obicei am simțit cum cade cerul pe mine. Dincolo de dorul nemăsurat pe care îl testasem și în anii trecuți, nu știam cum mă voi descurca fără momentele noastre în trei de care devenisem dependentă. Îmi creau un sentiment de securitate atât de necesar în viața noastră zbuciumată și haotică. Eu sunt genul de om ce se «sprijină» pe cafeaua de dimineață, pancake-ul din weekend, înghețata și serialul de la culcare, paharul de vin de pe terasă, prânzul de după emisiune cu colegii etc. Toate îmi servesc drept ancore. Și… ce s-o mai dăm cotită, îmi și place să mănânc. Una peste alta, asta era situația, trebuia să mergem mai departe. Sunt teribil de norocoasă avându-i pe ai mei părinți aproape de noi, e drept, așadar grija celui mic în orele în care sunt la emisiune sau în vreo întâlnire, plus siguranța din timpul nopții, sunt îndeplinite cu succes de ei; totuși… ce să fac cu mine fără el? Mă simțeam că după o despărțire, atunci când, dincolo de durerea pierderii omului drag, cel mai tare te marchează schimbarea stilului de viață cu care erai atât de obișnuit. Dar, fire optimistă cum mă găsesc, am luat perioada aceasta că pe un proiect. Ce am de făcut? Cât? Când?”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Radu Vâlcan face sacrificii uriașe

„E o stare de oboseală pe care o resimțim toți. O lună de zile departe de casă nu este puțin. Totul are un efect puternic asupra tuturor. Starea mea de neliniște e justificată prin oboseală. Tuturor ne este dor de familie și de prieteni. Aici este o altă cultură și altă civilizație, dar ne-am obișnuit. Adela știe foarte bine că îmi este dor de ea. Cred că e cel mai intens și cel mai tare sezon de până acum. O să vedeți ceva ce nu a mai fost în România. Spun asta cu mâna pe inimă”, a menționat Radu Vâlcan cu privire la starea pe care o are datorită faimoasei emisiuni pe care o prezintă și pe care toți telespectatorii o așteaptă cu sufletul la gură…

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies