Home Stiri Iată cum a reacționat Antonia când a primit inelul de la Alex Velea!

Iată cum a reacționat Antonia când a primit inelul de la Alex Velea!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 612 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, Alex Velea a cerut-o de soție pe mama copiilor săi, Antonia. După o relație de mai mulți ani și multe momente dificile prin care au trecut împreună, artistul și Antonia s-au logodit.

În urmă cu scurt timp, Alex Velea a publicat un teaser al viitorului vlog ce urmează să fie publicat pe pagina sa de YouTube, unde fanii vor putea urmări reacția Antoniei când a primit inelul. Pentru ca lucrurile să meargă conform planului și pentru ca artista să nu bănuiască nimic, acesta i-a mărturisit că vor lua parte la un podcast, dar realitatea era cu totul și cu totul alta.

După ce amândoi au publicat fotografia cu inelul, Alex Velea a făcut câteva declarații în cadrul emisiunii lui Dan Capatos și a spus că, de fapt, acesta voia să o ceară de aproximativ doi ani, dar plecarea în Asia Express, iar noile sale proiecte muzicale nu i-au permis acest lucru.

„A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat, între timp, la «Asia Express», dar, când m-am întors, a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele.

Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant…

Ea nu credea, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a spus Alex Velea în cadrul emisiunii Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies