HomeStiri Iată cum a reacționat familia lui Bădălău cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu!

Iată cum a reacționat familia lui Bădălău cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 718 views 3 minute timp de citit

De-a lungul timpului, s-a tot vehiculat că Bianca Drăgușanu nu ar avea o relație foarte bună cu părinții lui Gabi Bădălău. Acest lucru a fost amplificat și de declarațiile pe care blondina le-a făcut, dând de înțeles că mama lui Bădălău nu ar avea-o la suflet.

BĂDĂLĂU 12Acum, după ce, în presă, au apărut informațiile conform cărora Bianca ar aștepta gemeni, peste aproximativ șapte luni, Niculae Bădălău a făcut câteva declarații pentru cei de la Antena Stars. Mai exact, politicianul a spus că nu are nimic personal cu ea și tot ce își dorește este ca fiul lui să aleagă ce este cel mai bine pentru el.

„Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu. 100% nu e însărcinată”, a spus și Gabi Bădălău pentru cei de la viva.ro.

Bianca Drăgușanu a negat că l-a bătut pe Gabi Bădălău

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu, dacă vreau să fac ceva, fac, dar nu este așa cum se spune. Se exagerează. Tot ce mă deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare așa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. Eu nu susțin violența, dar, dacă mă deranjează ceva, impun respect. (…).

BĂDĂLĂU 13Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta. Le-am dat «Bună seara!» și au plecat. Nu eram înarmată. Dacă cineva face vreo acțiune, fac și eu.

Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii. Dacă cineva o sa aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF, mergem să vedem cine are dreptate”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni, conform celor de la cancan.ro.

BĂDĂLĂU 14„Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii. N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic”, a povestit o martoră oculară pentru cancan.ro

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed