Home Stiri Iata cum a reusit sotia lui Madalin Ionescu sa slabeasca 25 de kilograme dupa sarcina. Toate femeile ar trebui sa afle!

Iata cum a reusit sotia lui Madalin Ionescu sa slabeasca 25 de kilograme dupa sarcina. Toate femeile ar trebui sa afle!

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 920 views 3 minute timp de citit

Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au devenit părinți în urmă cu doi ani.

Se întâmplă mai rar, dar Cristina a declarat că și-ar fi dorit să mai facă încă un copil, acum. Însă, o să mai lase să treacă doi-trei ani. Cert este că își mai dorește un copilaș.

„Mă gândesc și la al doilea copil. Mi-ar fi plăcut să-l fac imediat, dar voi lua totuși o pauză de doi, maximum trei ani. Dar, da, mai vreau neapărat un copil”, a spus Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, Cristina a declarat că s-a îngrășat foarte mult, dar a reușit să slăbească, deși a fost mai greu.

Iată care este cauza pentru care Cristina Șișcanu s-a îngrășat mai mult decât trebuia!

„Am slăbit, da. Era și firesc, deja au trecut zece luni de la naștere, nu puteam să stau așa, mai ales că în timpul sarcinii am acumulat destul de multe kilograme, vreo 25. Normal e să acumulezi până în 15 kilograme. Eu în schimb, din trimestrul doi am înfulecat mult. În primul trimestru am avut grețuri și nu prea am mâncat, însă în momentul în care m-am relaxat am început să mănânc toate prostiile, foietaje, și așa mai departe, care s-au depus. Perioada sarcinii pentru mine a fost o perioada frumoasă. După ce am născut am slăbit primele 16 kilograme, firesc, însă celelalte, până la 25, a trebuit să întru într-un program. M-a ajutat și alăptatul, dar am ținut și o dietă personalizată, cu cinci mese pe zi, făcute în funcție de ceea ce-mi place mie să mănânc, dar așa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decât o dată la opt-zece zile. Spun de dulce pentru că asta îmi place mie foarte mult și la asta mi-a fost foarte greu să renunț. Am făcut și sport o perioadă, dar de ceva timp n-am mai făcut pentru că m-a solicitat foarte mult Petra. Are zece luni și e foarte activă. Nu am putut să mă organizez să ajung și la sală, într-adevăr simt un pic de oboseală, însă voi relua activitatea sportivă în momentul în care mă mai organizez. Abia aștept, simt nevoia să mă mai întind (râde – n.r.). Și dacă fac sport, îmi da și o stare bună”, a declarat Cristina pentru aceeași sursă citată mai sus…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies