Home Stiri Iată cum a trecut Nicoleta Nucă peste despărțirea de iubit!

Iată cum a trecut Nicoleta Nucă peste despărțirea de iubit!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Nicoleta Nucă se numără printre vedetele care țin mereu legătura cu fanii lor și care nu se feresc de expunerea vieții personale. Cu ocazia unei întrebări pe care a primit-o pe contul său de Instagram, artista le-a spus admiratorilor săi cum a trecut ea, în trecut, peste despărțirea de un iubit.

Deși se iubește de trei ani cu un bărbat care o face foarte fericită, pentru a ajunge la el, a fost nevoită să treacă peste câteva despărțiri și nu s-a sfiit să vorbească despre acest lucru. Aceasta a declarat că a avut foarte multe de învățat de pe urma relațiilor pe care le-a avut, iar acum crede că poate da sfaturi de dragoste celor interesați.

O admiratoare a întrebat-o pe Nicoleta cum face ea să treacă peste o despărțire, iar aceasta i-a dezvăluit secretul său: „Este un proces individual și unic să treci peste o despărțire. Însă, un lucru pe care l-am observat că funcționează în majoritatea cazurilor este să îți umpli timpul cu lecturi, sport și ieșit cu prietenii”.

Așadar, vedeta nu s-a temut să accepte faptul că, la un moment dat, a suferit și ea și că nu a fost atât de puternică încă de la început. De obicei, fanii țin cont de stafuturile pe care aceasta le dă și, dacă vor pune în aplicare ceea ce a zis Nicoleta, sigur vor reuși să treacă peste orice despărțire.

Alex Ursache este cel care o face fericită pe artistă. De trei ani, cei doi formează un cuplu foarte frumos, dar și extrem de stabil. Cu doar câteva zile în urmă, aceștia și-au serbat relația, iar Nicoleta a postat un mesaj pe contul său de Instagram. „Trei ani de relație. Te iubesc!”, a fost mesajul pe care i l-a trimis lui Alex…

Deși nu postează foarte des poze de cuplu, de data aceasta, a făcut o excepție, iar fanii s-au bucurat foarte mult.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies