Home Stiri Iată cum a ajuns Smiley să facă bani!

Iată cum a ajuns Smiley să facă bani!

autor Elena Yvette
267 vizualizari

În cadrul unei emisiuni TV, Smiley a vorbit despre începutul carierei sale și modul în care a început să facă bani, pornind de jos.

„A fost o joacă, totul a fost o joacă la început… m-a pasionat foarte tare compoziția, a fost greu până mi-am luat primul calculator în rate… așa au aflat şi băieții de la Simplu despre mine şi la 18 ani m-am trezit cu oferta asta. De atunci totul e public. Mie asta mi-a plăcut întotdeauna, asta îmi place… dar îmi place foarte tare să cânt și pe scenă… o sa fac asta cât o să fiu sănătos și să am inspirație.

Aveam 14-15 ani nu mai ştiu ce am făcut cu ei, cu primii bani câştigaţi. Dar a fost o bucurie mare, e mare lucru să simți că ai câștigat ceva pentru munca pe care ai depus-o. Nimeni nu şi-a imaginat că voi face treaba asta când am început, nici măcar eu deşi visam la asta. Sunt prieteni care au avut încredere în mine, alţii care nu au avut dar îi înțeleg pe toţi. Viaţa de persoană publică nu prea îmi place. Eu când m-am apucat de muzică nu mi-am dorit să fiu persoană publică sau să fiu celebru. Am vrut să fac muzică. Şi tot ce fac pe lângă, este ca să mă ajute să fac muzică. S-au spus multe lucruri despre mine în presă, unele m-au deranjat. Dar nu dau nume. Niciodată nu pot să spun ce mă atrage la o femeie, fiecare este frumoasă în felul ei şi pe fiecare am iubit-o în felul meu. Eu sunt pentru femeile care ştiu să fie femei. Şi atât”, a povestit Smiley în cadrul emisiunii TV…

2

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies