Iată cum arată această femeie după ce și-a îndepărtat masca de față. Durerile suportate au fost îngrozitoare!

312

O femeie din Statele Unite a apelat la ajutorul unei măști faciale pentru a se putea scăpa de imperfecțiunile tenului, însă ceea ce a ajuns să suporte a fost de-a dreptul îngrozitor.

Iată cum arată această femeie după ce și-a îndepărtat masca de față

După ce a aplicat masca, femeia a început să o îndepărteze, așa cum era normal, însă și-a dat seama că lucrurile stau altfel decât se aștepta inițial și avea dureri îngrozitoare. Prietena ei, care o filma, a vrut să-i ofere o mână de ajutor, însă femeia a refuzat-o spunându-i „Nu, te rog, nu mă atinge!”.

Imaginile arată clar că femeia suferea în momentul în care și-a îndepărtat masca facială, observându-se chiar că ajunge să și plângă din cauza durerilor.

Femeia a spus „Doare îngrozitor, nu știu ce o fi fost în capul meu să fac asta”. Prietena sa, care se amuza între timp și nu își putea imagina ce dureri suportă femeia, îi spusese acesteia: „Semeni cu Batman”…

Drept concluzie, în urma acestei experiențe neplăcute, femeia a spus „Să nu faceți niciodată așa ceva acasă!”.

loading...
Articolul precedentPulpe de pui cu linte
Articolul următor10 fructe și legume bune pentru pielea ta

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!