Iată cum arată Andra fără pic de machiaj! Artista a surprins pe toată lumea

Share

Andra este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbizul românesc. Aceasta însă a dovedit încă o dată că este și o femeie frumoasă, nu doar o cântăreață talentată. Frumoasa vedetă s-a fotografiat de curând în vacanță fără să poarte pic de machiaj.

Fanii au reacționat imediat, fotografia strângând peste 81.000 de aprecieri. „Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte și să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!”, a scris Andra în dreptul fotografiei în care apare fără machiaj, îmbrăcată lejer și având o atitudine degajată.

Andra se bucură în această perioadă de scurte momente de relaxare între proiectele care o solicită foarte mult. Artista de 32 de ani nu va reveni în cadrul sezonului nou al emisiunii de talente Vocea României. În urmă cu ceva timp a făcut anunțul pe conturile sale de socializare, spre dezamăgirea fanilor care doreau să o vadă în continuare în emisiune, după primul an în care a fost antrenoare la acest concurs de talente. „După un an în care am încercat să fac parte şi din juriul de la «Românii au talent», şi din grupul de antrenori de la «Vocea României», să am şi două turnee simultan, plus videoclipuri şi colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun «Stop». «Vocea României» este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit să renunț la fotoliul meu roşu, știind că este cea mai bună decizie acum! De «Românii au talent» sunt mult mai atașată după nouă sezoane încheiate. Aşa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă «Vocii României» şi le urez succes prietenilor şi colegilor mei care sunt acolo”, a transmis Andra, potrivit Libertatea

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news