Home Stiri Iată cum arată Carmina, fiica lui Liviu Vârciu!

Iată cum arată Carmina, fiica lui Liviu Vârciu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 872 views 2 minute timp de citit

Cu mult timp înainte, Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat Carmina, primul copil al actorului. Deoarece avea vârsta de doar 21 de ani, lui Vârciu nu îi stătea gândul la familie și a decis să rupă orice fel de legătură pe care o avea cu Ami.

Cei doi seamănă ca două picături de apă și fiecare poză cu ei strânge mii de like-uri, dar și comentarii foarte frumoase din partea fanilor. Relația celor doi pare a fi perfectă, iar Liviu și Carmina lasă impresia că se simt foarte bine unul în prezența celuilalt.

Cu toate acestea, relația lor a fost destul de tensionată o bună perioadă. În anul 2017, Carmina chiar a stat ceva timp la tatăl său, dar, după aceea, au ieșit la iveală multe detalii mai puțin plăcute despre relația celor doi. Într-un interviu acordat celor de la viva.ro, fata lui Liviu Vârciu a dat mai multe detalii despre relația dintre ei.

„În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine, tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate.

Tata a început să mă susțină financiar de șase ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum șase ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este”, a declarat Carmina…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies