Home Stiri Iată cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproximativ cinci luni de când a născut!

Iată cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproximativ cinci luni de când a născut!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 898 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a născut primul ei copil în urmă cu aproximativ cinci luni și, la fel ca în cazul tuturor femeilor gravide, a adunat câteva kilograme în plus. Aceasta, de curând, s-a pozat în costum de baie și, încet, încet, revine la formele care au consacrat-o.

Gina nu s-a ferit să vorbească despre numărul de kilograme pe care l-a avut în sarcină, spunând că se va apuca de sport și de dietă imediat ce timpul îi va permite.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp.

De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. Cu toatele ne dorim «perfecțiunea», acea perfecțiune pe care o vedem în online, pe sticlă sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine și pe corpul meu, mai ales pentru că sunt persoană publică. Cu trecerea anilor însă am învățat să mă accept și să fac «pace» cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră însă totul prin răbdare și acceptare.

Am trecut prin sarcină, perioadă în care nu m-am blamat niciodată pentru vreun kg în plus (și am avut destule ?). Dar cum aș putea face asta, când acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vieții? Este un templu care a oferit dragoste și protecție timp de nouă luni copilei mele, iar, acum, nu-mi mai rămâne decât să-i ofer ofrande”, a scris Gina Pistol pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies