HomeStiri Mondene Iată cum arată iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică jr.! Tânărul a postat prima imagine cu aceasta

Iată cum arată iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică jr.! Tânărul a postat prima imagine cu aceasta

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 3,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Iata-cum-arata-iubita-lui-Radu-fiul-lui-Stefan-Banica-jr.-Tanarul-a-postat-prima-imagine-cu-aceasta-1.jpeg

Radu-Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică jr, în vârstă de 17 ani, și-a prezentat iubita pe contul său de Instagram, spre dezamăgirea admiratoarelor băiatului.

Iata cum arata iubita lui Radu, fiul lui Stefan Banica jr.! Tanarul a postat prima imagine cu aceasta 1 in Stiri Mondene

Se poate observa că adolescenta este foarte frumoasă. Aceasta se numește Cristina și și-a început deja cariera în modelling.

Tânăra a colaborat deja cu un designer vestimentar cunoscut, pozând pentru catalogul vestimentar al acestuia.

Cei doi s-au fotografiat împreună, fericiți, primind o mulțime de complimente din partea a o mulțime de fani.

Iata cum arata iubita lui Radu, fiul lui Stefan Banica jr.! Tanarul a postat prima imagine cu aceasta 2 in Stiri Mondene

Radu locuiește împreună cu mama sa, Camelia Constantinescu, cea cu care tatăl său a avut o relație în urmă cu mulți ani, fără a o oficializa.

La un moment dat, mama lui Radu a acționat în instanță, cerând majorarea pensiei alimentare a acestuia, dar instanța a decis în favoarea lui Ștefan Bănică jr, respingând cererea.

Deși s-a despărțit de Camelia Constantinescu în anul 2005, Ștefan Bănică jr. își iubește mult băiatul și este foarte mândru de el.

„Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte periculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influențabil, să fie cu picioarele pe pământ.

M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu mențiunea că el a mai frumușel, are ochii albaștri.

E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă!

Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el”, a spus artistul în urmă cu ceva vreme.

Radu îi calcă pe urme tatălui său, fiind atras de actorie.

Acesta a apărut în videoclipul lui Ștefan Bănică jr. la piesa Până la cer și a debutat deja în teatru, în piesa Totul în grădină, pe scena Teatrului de Comedie din București…

Surse: spynews.ro, playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed