Home Stiri Iată cum arată iubitul Alinei Eremia! Artista îl ține ascuns

Iată cum arată iubitul Alinei Eremia! Artista îl ține ascuns

autor Buinoschi Andreea
193 vizualizari
loading...

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Piesele sale sunt fredonate de multă lume, iar fanii se înghesuie la concertele susținute de artistă.

Cântăreața este o persoană extrem de discretă și care știe foarte bine ce efecte negative poate avea expunerea exagerată a vieții personale. Cu toate acestea, din când în când, Alina împărtășește cu fanii și aspecte ale vieții private și, de curând, aceasta a pus pe Instagram o poză cu iubitul său. Fanii au reacționat imediat, iar mesajele de apreciere și complimentele au început să curgă.

2

Cei doi au decis să se fotografieze pe plajă, într-un decor superb. Alina a purtat un costum de baie de culoare roșie, din două piese, iar iubitul său a optat pentru un short negru. Amândoi arată foarte bine și și-au etalat corpurile intens lucrate la sală.

Fanii artistei s-au bucurat de această surpriză, deoarece Alina nu îl prezintă foarte des pe iubitul său, iar cei care o îndrăgesc sunt extrem de curioși.

3

În luna ianuarie a acestui an, Alina a trecut printr-o perioadă mai dificilă, deoarece a ajuns pe masa de operație. „Sunt ok. Operația de deviație de sept a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, trebuia să o fac de acum mulți ani. Foloseam picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani. Se agravase, nu își mai făceau efectul. Rezultau nopți nedormite și migrene. Au apărut complicații, am făcut rinită cronică. Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta. Tehnologia a evoluat, și acum operația e mult mai puțin agresivă. Recuperarea este mult mai rapidă, mai ușoară. Sunt multe avantaje”, a declarat Alina în legătură cu acest subiect…

4

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies