HomeStiri Mondene Iată cum arată organul genital masculin frumos! Studiu publicat de o Revistă de Medicină Sexuală pentru a liniști bărbații

Iată cum arată organul genital masculin frumos! Studiu publicat de o Revistă de Medicină Sexuală pentru a liniști bărbații

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
Iată-cum-arată-organul-genital-masculin-frumos in Stiri Mondene

Se pare că cercetătorii s-au axat asupra unei teme care-i neliniștește destul de mult pe bărbați, și anume „Cum arată un organ genital masculin frumos”. Pentru a realiza acest studiu, cercetătorii au apelat la opinia femeilor pentru a afla care este aceasta atunci când vine vorba de un penis pe care acestea-l consideră ca fiind frumos. Rezultatele obținute sunt șocante!

Iată cum arată organul genital masculin frumos

Parte dintr-un proiect destul de mare care se concentreză asupra bărbaților operați de hipospadias (care este boala prin care deschiderea uretrei penisului se află în partea de dedesupt a penisului și nu în vârf, așa cum este normal),  studiul a fost publicat în Revista de Medicină Sexuală.

Scopul cercetătorilor a fost acela de afla care este penisul ideal, din punctul de vedere al femeilor, dar și dacă acestea consideră (sau nu) că bărbații care au suferit o astfel de operație, hipospadias, au un penis care nu este unul normal.

Le-a fost solicitat unui număr de peste o sută de femei să analizeze și să categorisească opt criterii care să aibă legătură cu penisul, pe o scară de la 1 la 5, 1 fiind aspectul cel mai nesemnificativ, iar 5, cel mai semnificativ.

Criteriile în funcție de care să analizeze au fost următoarele: lungime, circumferință, poziția și deschiderea uretrei penisului (care mai este cunoscută ca fiind meatul urinar), dar și forma acesteia.

Întrebările adresate participantelor au fost legate de forma penisului și a pielii acestuia, de scrot, părul pubian și aspectul general al acestuia. Se pare că cel mai important aspect, din punctul de vedere al femeilor, s-a dovedit a fi aspectul estetic general al penisului, forma și poziția uretrei acestuia fiind considerate cel mai puțin importante.

Mărimea se pare că se situează pe locul șase, părul pubian ocupă locul doi, iar circumferința, locul trei. Studiul nu poate fi generalizat, deoarece numărul participantelor a fost unul redus…

Totuși, în urma acestui studiu, cercetătorii au ajuns la următoarea concluzie, aceea că: nu există un aspect esențial „standard” în ceea ce privește un penis ideal.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed