Home Stiri Iată cum arată prezentatoarele TV fără pic de machiaj

Iată cum arată prezentatoarele TV fără pic de machiaj

autor Elena Yvette
448 vizualizari

Deși le vezi zilnic la televizor, cu siguranță nu ai idee cum arată reginele audiențelor fără pic de machiaj pe față. Din acest motiv, ne-am gândit să ți le arătăm pe cele mai îndrăgite prezentatoare TV așa cum nu le-ai mai văzut niciodată.

machiaj 2

  1. Mirela Boureanu Vaida

machiaj 3

Frumoasa prezentatoare TV are 35 de ani și arată impecabil și machiată, dar și fără pic de machiaj. Aceasta se simte extrem de bine atunci când este naturală și, de cele mai multe ori, atunci când nu filmează, alege să nu se machieze.

  1. Simona Gherghe

machiaj 4

Proaspăta mămică în vârstă de 40 de ani arată extrem de tânără și de aceea machiajul nu este necesar pentru ea. Totuși, atunci când apare la TV trebuie să aibă un ten impecabil.

  1. Andreea Esca

machiaj 5

Andreea Esca are 45 de ani și a fost foarte des surprinsă fără pic de machiaj. Chiar dacă ne-am obișnuit cu ea machiată, putem spune că arată extrem de bine și naturală.

  1. Neti Sandu

machiaj 6

La 59 de ani, Neti Sandu arată foarte bine și fără machiaj, chiar dacă pe chipul ei se poate vedea amprenta timpului.

  1. Gabriela Cristea

machiaj 7

Proaspăta mămică a început să se afișeze din ce în ce mai des fără pic de machiaj, mai ales în timpul concediului maternal. Vedeta în vârstă de 43 de ani arată extrem de bine…

  1. Andreea Marin

machiaj 8

Nici zâna surprizelor nu se machiază mereu. Astfel am putut observa cât de bine arată tenul vedetei fără pic de machiaj.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies