HomeStiri Mondene Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele

Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Iată-cum-arată-vila-în-care-Mihaela-Rădulescu-și-Felix-Baumgartner-își-petrec-vacanțele in Stiri Mondene

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și de aceea profită de timpul liber refugiindu-se la o vilă superbă.

Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele

Felix Baumgartner a făcut publică o fotografie pe o rețea de socializare pentru a le arăta fanilor cât de frumoasă este vacanța lui alături de Mihaela Rădulescu.

„În vacanţă la Lago di garda, în Italia. Villa Feltrinelli este refugiul nostru preferat”, a scris Felix pe rețeaua de socializare…

Villa Feltrineli a fost construită în urmă cu două secole în stilul Art Nouveau, iar o cameră costă 3000 de euro pe noapte.

Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele2 Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele3 Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele4 Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele5 Iată cum arată vila în care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își petrec vacanțele6

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed