Home Stiri Iată cum au amenajat Adela și Radu apartamentul de la Olimp!

Iată cum au amenajat Adela și Radu apartamentul de la Olimp!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 258 views 2 minute timp de citit

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a spus că ea și soțul ei și-au cumpărat un apartament la mare. Acum, acesta este gata și le-a arătat fanilor cum au amenajat.

Apartamentul a fost cumpărat în țara noastră, în stațiunea Olimp, pentru a se bucura de momente frumoase petrecute alături de cei mici, la mică depărtare de casă.

Adela Popescu și-a dorit foarte mult un apartament la mare

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Sunt atât de fericită, că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că, deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci, da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, a scris fosta actriță în mediul online.

 „Adela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncata: calamari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă, mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După, am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a spus Radu Vâlcan în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies