HomeStiri Mondene Iată cum l-a anunțat Gina pe Smiley că va deveni tată!

Iată cum l-a anunțat Gina pe Smiley că va deveni tată!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 826 views
Iată cum l-a anunțat Gina pe Smiley că va deveni tată! in Stiri Mondene

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți în mai puțin de trei săptămâni. Cei doi au făcut publică vestea la finalul lunii septembrie, când prezentatoarea era în al doilea trimestru de sarcină. Cu toate că cei doi vorbesc despre fetița care urmează să vină pe lume de foarte puțin timp, Smiley a oferit câteva informații și despre cum i-a dat iubita sa vestea cea mare.

Iată cum l-a anunțat Gina pe Smiley că va deveni tată! in Stiri Mondene

În cadrul ultimei ediții de la Românii au talent, Lucian Colarez a cântat o piesă în limba spaniolă. La finalul prestației, juriul l-a aplaudat, iar Smiley a spus că, deși nu este un fan al muzicii latino, Lucian a cântat foarte frumos și l-a convins să îl trimită în etapa următoare.

Iată cum l-a anunțat Gina pe Smiley că va deveni tată! in Stiri Mondene

„Eu nu ascult muzica asta deloc, nu m-a prins niciodată, dar pot să apreciez felul în care o cânți tu, adică ești de acolo. Dacă închideam ochii ziceam că e unul care a venit din Spania și ne cântă de-alea d-ale lor. Ai o voce foarte bună. M-am uitat ca la un spectacol. Felicitări!”, a spus Smiley, în timpul preselecțiilor.

„E foarte interesant cât de mică e lumea. Mucho embarazada… așa i-am zis eu lui David Bisbal când l-am văzut ca să-i arăt că știu spaniolă. Glumesc”, a adăugat și Andra. Ulterior, Smiley a spus că acesta a fost și modul iubitei sale de a-l anunța că va deveni tată.  „Mie așa mi-a zis Gina, la un moment dat mi-a zis: mucho embarazada! Soy embarazada. Și eu eram mucho”, a declarat Smiley, foarte fericit pentru perioada nouă care urmează în viața sa.

Iată cum l-a anunțat Gina pe Smiley că va deveni tată! in Stiri Mondene

Gina urmează să nască la începutul lunii martie. Cei doi au ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de vreme, dar zvonurile deja începuseră să circule. Cei doi îndrăgostiți au dat vestea prin intermediul conturilor de socializare, după ce s-au asigurat că totul decurge așa cum trebuie.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed