HomeStiri Mondene Iată cum l-a testat Oana Zăvoranu pe Alex, înainte de a-l lua de bărbat!

Iată cum l-a testat Oana Zăvoranu pe Alex, înainte de a-l lua de bărbat!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Iată-cum-l-a-testat-Oana-Zăvoranu-pe-Alex-înainte-de-a-l-lua-de-bărbat.jpg

Încă de la început, relația dintre Oana Zăvoranu și Alex a fost una tumultuoasă și plină de certuri. Cu toate astea, se pare că cei doi se iubesc extrem de mult, iar toate momentele neplăcute au reprezentat doar un test din partea Oanei.

Iată cum l-a testat Oana Zăvoranu pe Alex, înainte de a-l lua de bărbat

Toată lumea a rămas uimită atunci când s-a aflat faptul că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit. Tânărul a trebuit să treacă prin multe probe înainte de a ajunge în acest punct însă este convins că totul a meritat…

„Zăvoranu este o pisică cu șapte vieți. Eu sunt mai multe. Nu știu dacă vi se întâmplă să vorbiți cu voi în oglindă. Oana de acum se datorează foarte mult bărbatului de lângă mine, iubirii lui necondiționate. Un om întreg la minte nu are cum să vrea să fie singur. Îl dădeam afară pe ușă, intra pe geam. A intrat pe geamul din baie, a venit poliția. Mi-am dat seama că bărbatul ăsta mă iubește indiferent de banii mei, de toanele mele. La un moment dat am scos mulți bani din bancă. Nu mă puteam duce eu. Conjunctura a fost să se ducă el să ia acești mulți bani din bancă. Faptul că Alex a venit cu banii în dinți… Nu știi pe cine ai lângă tine. Mi-a zis că vreau să-i numeri să vezi că sunt ok”, a povestit Oana Zăvoranu în cadrul unei emisiuni TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed