Home Stiri Iată cum le face față Adela Popescu celor trei copii!

Iată cum le face față Adela Popescu celor trei copii!

autor Buinoschi Andreea
170 vizualizari

Mămică a trei copii, Adela Popescu este cum nu se poate mai fericită. Cu toate acestea, nu îi este mereu ușor, dar, spre marea surprindere a ei, până acum, totul merge ca pe roate.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că, momentan, este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin. De obicei, dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a mărturisit Adela pe rețelele sociale.

Cu doar câteva zile înainte de a naște, Adela a postat un mesaj în mediul online prin intermediul căruia spunea cât era de speriată în legătură cu nașterea ce urma să aibă loc. „Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo, la cuptoraș? E bine, nu? Cred și eu. ❤️


Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mângâi, te apăr de piciorușele lu’ frate-tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezică. E și asta tot o formă de iubire, să știi.

Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști.
Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea. Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta, pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”, scrisese Adela pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies