Home Stiri Mondene Iata cum poti depista unele probleme de sanatate doar cu ajutorul fetei

Iata cum poti depista unele probleme de sanatate doar cu ajutorul fetei

autor Arseni Dana
1,1K views
Iata cum poti depista unele probleme de sanatate doar cu ajutorul fetei

Cu siguranță nu știai faptul că te poți uita în oglindă și poți depista unele probleme de sănătate. Această metodă este extrem de veche, de aproape 3000 de ani, însă nu este cunoscută de toată lumea.

Fața noastră este o hartă și, dacă învățăm să o citim, putem afla foarte multe lucruri despre noi.

Zona ochilor

Dacă avem cearcăne sau pungi sub ochi, este posibil să avem o afecțiune a ficatului, acestea fiind atribuite deficiențelor aparatului urinar. Rinichii pot indica o inflamație sau o insuficiență renală. Dacă avem globul ocular galben, înseamnă că avem afecțiuni ale ficatului sau chiar o formă de hepatită. Dacă irisul este pătat, există posibilitatea de a ne confrunta cu malabsorbție intestinală.

Zona obrajilor

Dacă avem obrajii îmbujorați nu înseamnă că suntem sănătoși, ci că ne putem confrunta cu o problemă a glandelor suprarenale. Obrajii palizi ne indică faptul că avem un metabolism lent și o absorbție defectuoasă a nutrienților.

Zona gurii

Dacă avem buzele crăpate înseamnă că avem lipsă de vitamina B, iar dacă acestea sunt vinete înseamnă că avem probleme renale. Dacă limba este încărcată, ar trebui să urmăm o cură de detoxifiere.

Zona nasului

În caz că nasul ți se descuamează constant sau ai coșuri în această zonă, este posibil să ai unele probleme cardiovasculare…

Zona frunții

Dacă ai multe coșuri în zona frunții, ar fi indicat să îți faci cât mai repede un control să nu suferi de unele afecțiuni hepato-biliare. Pilozitatea excesivă pe față, în cazul femeilor, indică existența sindromului ovarelor polichistice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed