Home Stiri Iată cum s-a schimbat viața Lidiei și a lui Răzvan Simion la un an de la despărțirea lor!

Iată cum s-a schimbat viața Lidiei și a lui Răzvan Simion la un an de la despărțirea lor!

autor Mirela
602 vizualizari

În urmă cu un an, Lidia Buble și Răzvan Simion puneau punct relației lor de iubire. Ce doi au fost împreună aproximativ cinci ani, iar multă lume a crezut că vor ajunge în fața altarului, dar se pare că povestea lor de iubire nu a avut un final fericit.

La scurt timp după ce prezentatorul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu artista, a fost surprins de către paparazzii spynews.ro în compania Dalianei Răducan, actuala sa iubită. Cu toate acestea, Lidia a rămas singură și nu a confirmat niciuna dintre relațiile în care a fost implicată de cei din jur: cu Ensar Duman, Cornel Ilie și Cobra Tate.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine, pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine, pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul postat de prezentator pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies