HomeStiri Mondene Iată cum s-au cunoscut Răzvan Simion și Dani Oțil!

Iată cum s-au cunoscut Răzvan Simion și Dani Oțil!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Iata-cum-s-au-cunoscut-Razvan-Simion-si-Dani-Otil.jpeg

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din România este cel format din Răzvan Simion și Dani Oțil, care prezintă de circa 11 ani emisiunea matinală ’Neatza cu Răzvan și Dani.

Cei doi sunt colegi și prieteni buni de foarte mulți ani, dar puțină lume cunoaște circumstanțele în care aceștia au ajuns să colaboreze și să se împrietenească. Recent, o persoană care a dorit să rămână anonimă a postat pe internet o biografie a lui Dani Oțil, unde este menționat și felul în care cei doi au ajuns să aibă o relație profesională și de amiciție.

„Împreună cu trei băieți (n.r.: Dani Oțil) a construit o rețea de radio, «Național FM», cu 30 de stații în București și cele mai importante orașe din țară. A început să lucreze completând caiete întregi cu ce vedea la TV și ce auzea la radio. Anunța fiecare oră la un microfon legat de pick-upul transformat ad-hoc în stație.

Apoi dădea niște melodii de pe singurele două casete pe care le avea cu Michael Jackson și Blue System. În 1995 a ajuns la radio, unde făcea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. După primele luni a venit și Răzvan, care până atunci făcuse stagiatura la o televiziune locală. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timișoara, National FM, National TV și a ajuns la Antena 1, unde lucrează în prezent.

Televiziunea înseamnă satisfacții pe care nu ți le aduce nicio altă meserie, iar cel mai greu este să fii constant. Să faci o meserie din asta înseamnă să reziști ani. Pe lângă televiziune, Dani este pasionat și de sport, în special de hard enduro, unde anul trecut a avut un rezultat bun, peste așteptări, așa cum spune și el, reușind să se claseze pe locul VIII, la categoria Hobby Team”, se arată în biografia respectivă…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed