Iată cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian, cel mai nou cuplu din showbiz!

Share

  • Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după o relație destul de îndelungată.
  • Despărțirea nu a fost anunțată de niciunul dintre ei, ceea ce a dus la vâlvă mare la aflarea veștii.
  • Ieri, artista a recunoscut despărțirea.

Ieri, paparazzii cancan.ro au dezvăluit că Theo Rose are un nou iubit. Aceasta s-a despărțit de Alex Leonte și, acum, și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian. Cum vestea a apărut direct în presă, mulți cred că Theo l-a înșelat pe Alex sau chiar că l-a părăsit.

Ieri, Theo Rose a explicat cum au stat lucrurile, de fapt, după ce, timp de câteva ore de la aflarea veștii, fel de fel de opinii au început să fie făcute.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și actualul iubit?

Theo Rose a fost cu Alex Leonte, iar Anghel Damian a avut o relație cu Lia Bugnar. Nu doar despre jurata de la „Vocea României” s-a spus că s-a despărțit pentru a începe noua relație, ci și despre regizor. Theo și Anghel Damian s-au cunoscut cu ocazia serialului „Clanul”, acolo unde el este regizor, iar Theo Rose a primit și ea un rol.

„Ea nu a luat rolul, pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu, a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a spus Anghel Damian pentru ego.ro.

Ce a spus artista despre despărțire?

Ieri, prin intermediul contului său de Instagram, Theo Rose a confirmat despărțirea și a explicat cum au stat lucrurile de fapt. Jurata a menționat faptul că relația dintre ea și Alex Leonte s-a încheiat în urmă cu ceva timp, deoarece lucrurile nu mai mergeau așa cum trebuie.

Cum jurata de la PRO TV și-a dorit discreție, nimeni nu a știut că relația dintre ei s-a terminat, exceptând familia și prietenii apropiați. Artista a declarat că este conștientă de faptul că ea pare vinovată de înșelat, din moment ce nici unul dintre ei nu anunțase că povestea lor era deja încheiată.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news