Home Stiri Iată cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian, cel mai nou cuplu din showbiz!

Iată cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian, cel mai nou cuplu din showbiz!

autor Mirela
469 views 2 minute timp de citit
  • Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după o relație destul de îndelungată.
  • Despărțirea nu a fost anunțată de niciunul dintre ei, ceea ce a dus la vâlvă mare la aflarea veștii.
  • Ieri, artista a recunoscut despărțirea.

Ieri, paparazzii cancan.ro au dezvăluit că Theo Rose are un nou iubit. Aceasta s-a despărțit de Alex Leonte și, acum, și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian. Cum vestea a apărut direct în presă, mulți cred că Theo l-a înșelat pe Alex sau chiar că l-a părăsit.

Ieri, Theo Rose a explicat cum au stat lucrurile, de fapt, după ce, timp de câteva ore de la aflarea veștii, fel de fel de opinii au început să fie făcute.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și actualul iubit?

Theo Rose a fost cu Alex Leonte, iar Anghel Damian a avut o relație cu Lia Bugnar. Nu doar despre jurata de la „Vocea României” s-a spus că s-a despărțit pentru a începe noua relație, ci și despre regizor. Theo și Anghel Damian s-au cunoscut cu ocazia serialului „Clanul”, acolo unde el este regizor, iar Theo Rose a primit și ea un rol.

„Ea nu a luat rolul, pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu, a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a spus Anghel Damian pentru ego.ro.

Ce a spus artista despre despărțire?

Ieri, prin intermediul contului său de Instagram, Theo Rose a confirmat despărțirea și a explicat cum au stat lucrurile de fapt. Jurata a menționat faptul că relația dintre ea și Alex Leonte s-a încheiat în urmă cu ceva timp, deoarece lucrurile nu mai mergeau așa cum trebuie.

Cum jurata de la PRO TV și-a dorit discreție, nimeni nu a știut că relația dintre ei s-a terminat, exceptând familia și prietenii apropiați. Artista a declarat că este conștientă de faptul că ea pare vinovată de înșelat, din moment ce nici unul dintre ei nu anunțase că povestea lor era deja încheiată.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies