Home Stiri Iată cum se descurcă Adela și Radu cu al treilea bebeluș! „Privarea de somn te consumă foarte tare”

Iată cum se descurcă Adela și Radu cu al treilea bebeluș! „Privarea de somn te consumă foarte tare”

autor Buinoschi Andreea
225 vizualizari

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil. Fosta prezentatoare își ține fanii la curent în legătură cu ceea ce se întâmplă în viața ei, odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea băiat.

Recent, soția lui Radu Vâlcan a vorbit despre programul de somn al micuțului, dar și despre lucrurile mai puțin plăcute prin care ea, ca mamă, trebuie să treacă.

„Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copiii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăguț. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar, acum, e totul bine.

Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, să îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal. Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și, acum, ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită.

Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar, ca energie vitală, sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de «bebelușeală»”, a spus Adela pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies