HomeStiri Mondene Iată cum se menține în formă Adi Despot!

Iată cum se menține în formă Adi Despot!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 883 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Iată-cum-se-menține-în-formă-Adi-Despot2.jpg

În cadrul unui interviu acordat pentru Avantaje.ro, Adrian Despot a povestit cum se menține în formă la 41 de ani.

Iată-cum-se-menține-în-formă-Adi-Despot2 in Stiri Mondene

„Am un prieten foarte bun, pe care-l cheamă Valentin Vasile, și sper că nu mă vede acum mâncând ciocolată. El mă ajută să fiu într-o oarecare formă. Dar să definim ce înseamnă formă pentru mine, eu nu îmi doresc să am un trup de zeu, pentru că îmi place păpica, îmi place ciocolata, îmi place viața. Și atunci Valentin mă ajută să am acea energie necesară pentru un concert Vița de Vie. Valentin Vasile este un care mi-a schimbat conceptul despre alimentație și mi-a făcut foarte mult bine. Îi mulțumesc din suflet că m-a setat pe o cale bună de nutriție. Mi-a explicat că lucrurile pe care le mâncăm sunt combustibilul, ceea ce mâncăm ne dă energie pentru toată ziua, și atunci, am început să fiu mai atent la ce mănânc. La ciocolată nu am putut să renunț, bine, nici nu trebuie să renunț la ciocolată”, a povestit Adi Despot.

În cadrul aceluiași interviu, Adrian Despot a vorbit și despre hobby-urile lui, dar și reacțiile pe care le avea la începutul carierei atunci când oamenii îl recunoșteau pe stradă…

„La început, în anii ’94, ’95, ’96, reacționam ca un scăpat din copac, nu știam cum să reacționez, nu voiam să mă recunoască nimeni pe stradă, nu voiam să fiu o persoană publică. Mi-a luat foarte timp să mă obișnuiesc cu asta. Nu mi-am dorit niciodată să fiu persoană publică, eu nu voiam decât să cânt. S-a întâmplat lucrul ăsta înainte să mi-l doresc. Nu există nicio diferență între omul Adrian Despot și artistul Adrian Despot. Acum, n-am niciun fel de problemă să mă recunoască lumea pe stradă sau să dau autografe, îmi face plăcere să dau autografe sau să fac poze. Hobby-ul meu este muzica. În timpul liber fac shopping pe internet, cumpăr diferite microfoane, amplificatoare de studio, boxe, instrumente, chitări, corzi, tunere, cabluri. Eu sunt foarte nișat, dar foarte dedicat pasiunii mele, este până la capăt. Și sfătuiesc pe oricine își dorește să se apuce de muzică, să înceapă de jos, de la nivelul pământ, unde stau cablurile. Când știi să-ți faci meseria cum trebuie, ai așa ca o armură în jurul tău și știi că ești intangibil. Știi totul despre toate lucrurile pe care le atingi. Știi totul despre stativ, despre monitoare”, a mai povestit Adi Despot.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed