Home Stiri Iată cum și-a schimbat Adelina Pestrițu stilul de viața de când a aflat că este însărcinată!

Iată cum și-a schimbat Adelina Pestrițu stilul de viața de când a aflat că este însărcinată!

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 511 views 2 minute timp de citit

Chiar dacă este însărcinată, viața Adelinei Pestrițu nu s-a schimbat foarte mult și reușește să se simtă în continuare la fel de bine ca înainte.

Vedeta nu a renunțat nici la sport, deoarece a făcut din asta un stil de viață și, chiar dacă are foarte mare grijă la antrenamente, le adaptează și face doar ceea ce este bine pentru femeile gravide. Vedeta este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă și să pășească în fața altarului însă mai are puțin de așteptat, deoarece au plănuit ca nunta să aibă loc după botezul copilului.

„O să fiu și mireasă”

„Mănânc multe fructe, aș mânca într-una căpșune. Am înțeles că abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac în continuare sport, cu mare grijă și exerciții dedicate graviduțelor, care să nu pună copilul în pericol. Îmi este frică de naștere, medicul meu va decide în ultima lună de sarcină dacă va fi naștere naturală sau cezariană. Primesc o grămadă de sfaturi, unele mă ajută, altele mă bagă și mai tare în sperieți. Îmi doresc foarte mult să o alăptez. Sper să mă ajute și organismul, nu pot controla chiar totul. Da, ai dreptate, deja ascultă foarte multă muzică. Cred că se va naște direct cântând la cât de multă muzică ascultă. O să fiu și mireasă. Intenționăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm separat, pentru că vrem să dăm importanța cuvenită ambelor evenimente”, a povestit Adelina Pestrițu în cadrul unei emisiuni TV.

Adelina Pestrițu este mai fericită ca niciodată și abia așteaptă să devină mămică. Este extrem de încântată de acest statut și este sigură că se va descurca de minune…

„Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele șase luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, a scris Adelina Pestrițu pe o rețea de socializare în momentul în care a anunțat pe toată lumea faptul că este însărcinată.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies