Home Stiri Iata cum si-a amenajat Delia locuinta de peste un milion de euro! Nu o sa-ti vina sa crezi cum a decorat peretii!

Iata cum si-a amenajat Delia locuinta de peste un milion de euro! Nu o sa-ti vina sa crezi cum a decorat peretii!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Cântăreața Delia, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută pentru excentricitățile sale, iar acest lucru se poate observa și în cazul amenajării locuinței proprii. Aceasta și-a împlinit un vis pe care îl avea de foarte mult timp: s-a mutat la casa ei și și-a amenajat-o exact cum și-a dorit, iar pereții atrag atenția în mod deosebit.

Apartamentul Deliei arată senzațional

Duplexul Deliei a costat 1,4 milioane de euro și se află în zona Floreasca, într-un cartier rezidențial. Acesta a fost clădit de la zero și are piscină, iar Delia deține două etaje și o terasă. Locuința sa cuprinde un dressing imens unde se găsesc toate ținutele extravagante pentru scenă, dar și hainele de stradă și accesoriile, precum gențile și pantofii.

Pereții sunt decorați inedit

Delia și soțul său, Răzvan, au ales mobila care le-a fost pe plac. Pereții au fost ultimii decorați, iar aspectul lor surprinde pe toată lumea. Excentricitatea cântăreței se poate observa și în acest caz, deoarece a ales ca pereții să fie ornați cu fotografii și tablouri cu ea, atât de la ședințe foto, cât și din concerte…

Apropiații artistei rămân uimiți când vin în vizită la Delia. „Da, sunt narcisistă”, recunoaște cântăreața mai în glumă, mai în serios, când vine vorba despre acest lucru. Cunoscuții declară că este o gazdă primitoare și prietenoasă. Atât Delia, cât și soțul său primesc mereu musafiri și îi tratează regește, inclusiv cu băuturi, având în vedere că barul din apartamentul lor este dotat cu băuturi fine și sucuri, iar frigiderul este întotdeauna plin cu de toate. Delia recunoaște că nu se pricepe la gătit, însă musafirii sunt bine tratați întotdeauna când rămân la masă.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies