HomeStiri Mondene Iată cum și-au oficializat relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Au făcut-o într-un mod inedit

Iată cum și-au oficializat relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Au făcut-o într-un mod inedit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Iată-cum-și-au-oficializat-relația-Andreea-Bălan-și-Tiberiu-Argint.-Au-făcut-o-într-un-mod-inedit-2.jpg

De puțin timp, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, dar amândoi sunt extrem de discreți în ceea ce privește acest subiect. Însă, acum, amândoi și-au oficializat relația, dar au făcut-o într-un mod diferit. Mesajul transmis a fost cu subînțeles, iar fanii s-au prins imediat despre ce este vorba.

În urmă cu aproximativ șase luni, Andreea Bălan a făcut publică despărțirea de tatăl celor două fiice ale sale, George Burcea. În ciuda faptului că a recunoscut suferința prin care a trecut, artista și-a găsit foarte repede liniștea în brațele unui alt bărbat, iar acesta este nimeni altul decât Tiberiu Argint, manager de vânzări la Bang & Olufsen, o companie daneză de electronice de lux.

Iată cum și-au oficializat relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Au făcut-o într-un mod inedit in Stiri Mondene

Deși cei doi au fost surprinși pe plajă, niciunul dintre ei nu a comentat nimic legat de acest subiect. Însă, ieri au decis să rupă tăcerea și și-au asumat relația în mod public.

Aflați în vacanță, cei doi s-au pozat pe o barcă, iar imaginile urcate pe conturile lor de Instagram au fost însoțite de mesaje cu subînțeles. Andreea a scris „Atenție la tribord”, Tiberiu a scris și el „Atenție la babord”, iar fiecare a îndreptat arătătorul către celălalt.

Iată cum și-au oficializat relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Au făcut-o într-un mod inedit in Stiri Mondene

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și oamenii i-au felicitat: „Mă bucur să te vad fericită! Weekend frumos!”, „Ce frumoasa ești! Meriți să fii apreciata mereu! Nimeni nu este perfect și fără pata în lumea asta, viata este o lecție de la început și până la sfârșit! Rămâi mereu tu, indiferent cine îți este alături!❤”, „Bravo, bravo, bravo! Așa da! Îmi place!!! ??❤️❤️??”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la pozele celor doi.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a declarat pentru CANCAN.RO că încă nu l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale: „Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect”…

Iată cum și-au oficializat relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Au făcut-o într-un mod inedit in Stiri Mondene

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed