HomeStiri Mondene Iată cum a slăbit fiica lui Cornel Palade 40 de kilograme!

Iată cum a slăbit fiica lui Cornel Palade 40 de kilograme!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Iată-cum-a-slăbit-fiica-lui-Cornel-Palade-40-de-kilograme.jpg

Fiica lui Cornel Palade a fost aplaudată de mii de spectatori datorită prestației uimitoare de la talent show-ul X Factor.

Iată cum a slăbit fiica lui Cornel Palade 40 de kilograme!

Ceea ce nu știu cei care o admiră pe Ada Palade este faptul că tânăra a dus o luptă strânsă cu kilogramele în plus până a ajuns să arate atât de bine ca în ziua de azi.

Ada Palade a hotărât să vorbească despre aceste lucruri pentru a ajuta și alte fete să lupte împotriva kilogramelor în plus…

„Până la urmă, am stat de vorbă cu o prietenă şi logic că am stat multe ore şi m-a ajutat să îmi dau seama că toate problemele pe care le avem noi de la alimentaţie pornesc din mintea noastră şi din simplul fapt că noi am făcut consumul de zahar cotidian. Prietena mea mi-a spus: «Măi, tu ştii cum slăbesc ăştia la Hollywood? Băieţii au diete pe bază de lichide. Ai nevoie de o proteină, ceva in stomac». Proteina şi-o iau din supa din care au fiert carnea, dimineaţa se face shake-ul cu ou, cu legume. Desigur, scoţi tot zahărul. Trei luni de zile eu am văzut numai supe, ceaiuri, shake-uri cu proteine, piureuri şi yoga. Ca mişcare, fac multe exerciţii de recuperare, kineto, yoga, pilates şi ajută şi lucrul ăsta foarte mult. În rest apă, foarte multă apă. Dacă m-am saturat de apă, ori beau compot de mango, ori aqua fresca, ori ceai făcut şi pus la frigider şi mişcare după fiecare masă. Cel puţin 10-15 min. Imediat cum ai terminat de mâncat speli vasele, dai o tura de bloc. Pozitivitatea este secretul unei diete perfecte. Dacă eşti supărat, depresiv, nu iţi va reuşi. Şi desigur, oameni care să te susţină şi să aibă încredere în tine. Totul pleacă de la psihic. Când spui: «Mamă, sunt la dieta», deja fii sigur că nu o să îţi iasă schimbarea stilului de viaţă. Dieta nu înseamnă nimic. Schimbarea stilului de viaţă înseamnă totul”, a povestit Ada Palade.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed