Home Stiri Iată cum a slăbit Paula Chirilă 10 kilograme în doar două luni!

Iată cum a slăbit Paula Chirilă 10 kilograme în doar două luni!

autor Elena Yvette
512 vizualizari

Paula Chirilă a reușit să slăbească zece kilograme în doar două luni cu ajutorul unei diete extrem de severe.

2

Vedeta afirmă că această dietă nu este una tocmai sănătoasă și că nu o recomandă nimănui, deși ea a reușit să slăbească cu ajutorul acesteia.

„Ne-a spus ca nu ar recomanda dieta sa nimănui, pentru că nu e un regim tocmai ortodox. A slăbit pentru că a mâncat foarte puțin și simplist, evitând amestecurile între alimente și a muncit mult. A scos din alimentația sa carbohidrații de orice fel, pâinea, produsele de patiserie și zaharul pe care l-a înlocuit cu un îndulcitor, ștevia. A evitat și fructele, pentru că și ele conțin zahăr, dar a consumat din belșug legume gratinate sau fierte. Mesele sale erau doar două pe zi. Dimineața mânca un ou fiert și atât, iar seara legume sau brânzeturi franțuzești cu mucegai, sau o bucată de carne și un pahar de vin. A slăbit zece kilograme în două luni și continua dieta până va scăpa de încă vreo cinci kilograme. A primit și un program de sport, pe care îl face acasă, zilnic, preț de 10-15 minute și în scurt timp va începe procedurile de remodelare corporală”, a povestit o prietenă a vedetei cu mențiunea că Paula Chirilă nu recomandă nimănui această dietă extrem de strict și de severă…

3

Cei ce își doresc că urmeze această dietă trebuie să mănânce extrem de puțin și de aceea trebuie să aibă mare grijă ca la încetarea regimului să nu exagereze cu alimentele pline de grăsimi, deoarece vor pune toate kilogramele înapoi și își vor da și organismul peste cap.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies