Home Stiri Iată cum stabilea Ștefan Bănică Junior întâlnirile cu amantele!

Iată cum stabilea Ștefan Bănică Junior întâlnirile cu amantele!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Căsnicia Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior nu a fost una prea liniștită. În jurul ei au existat mereu tot felul de controverse, apărând din ce în ce mai multe zvonuri conform cărora artistul ar fi înșelat-o pe fosta sa nevastă.

Se pare că, la doar doi ani de la nuntă, Ștefan Bănică a început să o înșele pe Andreea și nu doar o dată. Conform celor de la click.ro, acesta era atent la fiecare detaliu atunci când stabilea unde urmau să se întâlnească. Omul de încredere era chiar maseurul familiei, cel căruia artistul îi povestea totul.

Așadar, juratul de la Antena 1 le numea „păpușă” sau „păpușică” și, pe un ton extrem de autoritar, le spunea că întâlnirea lor rămânea valabilă, dar și că nu acceptă întârzieri. Mai mult decât atât, chiar în anul 2011, la ușa garsonierei în care stătea, a bătut o femeie, nimeni alta decât Lavinia Pîrva, actuala lui soție.

În prezent, Ștefan Bănică Junior și Lavinia formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Recent, Lavinia a fost surprinsă prin București, fără verighetă. Atunci, toată lumea s-a gândit că cei doi divorțează, dar soția artistului a infirmat totul printr-o postare publicată pe contul său de Instagram.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. ???La fel și instanța, mă așteaptă zilnic, în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Cum să ghicești așa, în stele, divorțul cuiva, pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că, de data asta, n-ați zis nimic de «surse din anturajul cuplului», asta mai lipsea! ? Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal??
Dragi cetățeni din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun, ca să dormiți liniștiți!
Când voi divorța, vă sun eu pe fix! ?????Momentan, suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!
”, a spus Lavinia Pîrva…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies