HomeStiri Mondene Iată de când au început, de fapt, problemele dintre Alexandra Sorescu și Alex Ciucu!

Iată de când au început, de fapt, problemele dintre Alexandra Sorescu și Alex Ciucu!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 974 views
Iată de când au început, de fapt, problemele dintre Alexandra Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri Mondene

Alina Sorescu și Alex Ciucu au format unul dintre cele mai discrete cupluri până de curând. Cei doi au decis să divorțeze după mai bine de 10 ani de căsnicie. Deși procesul a fost intentat la începutul acestui an, se pare că aceștia aveau probleme încă de anul trecut, de când zvonurile au tot început să apară.

Iată de când au început, de fapt, problemele dintre Alexandra Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri Mondene„Vreau să precizez un lucru: divorțul a fost demarat la începutul anului, dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început. O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț, iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu”, a spus Cristi Brancu în cadrul unei emisiuni televizate.

Iată de când au început, de fapt, problemele dintre Alexandra Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri Mondene„Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie, este limpede că nu s-au înțeles la notar. Cumva, drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat. Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș. Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu”, a mai spus acesta.

Alina Sorescu susține că va face orice pentru a-și proteja fetele

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

Iată de când au început, de fapt, problemele dintre Alexandra Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri MondeneLa începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed