Home Stiri Iată de când avea Raluca alt bărbat!

Iată de când avea Raluca alt bărbat!

autor Buinoschi Andreea
562 vizualizari

Pe zi ce trece, ies la iveală din ce în ce mai multe detalii legate de divorțul dintre Raluca și Pepe. Se pare că aceasta l-a înșelat pe artistul latino, iar de curând s-ar fi confirmat. Mai mult decât atât, chiar și Pepe știa de aceste lucruri și a decis să se răzbune.

Surse apropiate fostului cuplu au declarat că Raluca își înșela soțul încă din anul 2019. Acesta știa de aventura partenerei sale, a investigat întreaga situație și a aflat mai multe detalii. Acum, Pepe a strâns toate dovezile de care are nevoie și, în plus, vrea să se răzbune, deoarece nu acceptă să i se întâmple așa ceva.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp, el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!

Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încrederea. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, au dezvăluit surse apropiate celor doi pentru playtech.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..