Home Stiri Iată de ce a refuzat Bianca Drăgușanu să participe la ”Survivor”

Iată de ce a refuzat Bianca Drăgușanu să participe la ”Survivor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 396 views 3 minute timp de citit
  • Bianca Drăgușanu a refuzat oferta de a participa la ”Survivor”.
  • Aceasta susține că nu poate să stea fără un aliment extrem de important pentru ea.
  • Creatoarea de modă spune că ar putea fi o dependență pentru ea.

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au primit oferta de a participa la ”Survivor” și care au refuzat. Deși, la prima impresie, pare că nu vrea să renunțe datorită luxului cu care este obișnuită, se pare că altul este, de fapt, motivul.

La ce nu poate renunța Bianca Drăgușanu?

Conform spuselor sale, cafeaua este mult prea importantă pentru ea, motiv pentru care nu poate să reziste fără aceasta.

„Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază”, a spus Bianca pentru spectacola.ro.

Fosta prezentatoare a vorbit despre relația cu Bădălău, după o serie de împăcări și de despărțiri

„Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prețios lucru pe care poate să mi-l ofere și nu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

„E vorba de corazon, acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da. Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele. Și, indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată. Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot.

A fost o chestie acum câteva săptămâni și, de atunci, la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies