Home Stiri Iată de ce au divorțat Raluca și Walter! Motivul real a ieșit la iveală

Iată de ce au divorțat Raluca și Walter! Motivul real a ieșit la iveală

autor Buinoschi Andreea
186 vizualizari

După mai mulți ani de căsnicie, Raluca și Walter Zenga au decis să meargă pe drumuri separate. Deși vestea a început să circule de mai multe luni, nici până acum adevăratul motiv nu a fost aflat. Cu toate acestea, a început sa apară zvonul conform căruia cei doi divorțează din cauza infidelității antrenorului.

Walter are mare ghinion în dragoste. Acesta a ajuns în fața altarului de trei ori și, acum, se află la al treilea divorț, de fiecare dată fiind altceva la mijloc. Carfagna Elvira a fost prima soție a sportivului, cu care și-a unit destinul în anul 1982. Cei doi au un fiu în vârsta de 33 ani. Motivul divorțului a fost rutina care intervenise între ei.

„Ne-am căsătorit în 1982. Am trăit scene de film cu el. Odată eram în centrul orașului, iar o femeie a venit să-i pupe picioarele. O alta i-a sărutat roțile de la mașină. Ceva incredibil, eu n-aș fi făcut așa ceva pentru nimeni”, a declarat fosta sa soție.

Roberta Termalli a fost a doua sa nevastă, care i-a dăruit și doi copii. Cei doi au divorțat, deoarece Walter a înșelat-o cu o femeie cu 16 ani mai tânără. Acesta urma să se însoare cu Hora Bonsei, amanta lui, dar evenimentul nu a mai avut loc, deoarece, în anul 2005, Raluca apăruse în viața sa.

Hora a declarat că partenerul său era extrem de gelos și avea, constant, teama de a nu fi părăsit. Tocmai din această cauză, el era cel care punea punct căsniciilor, pentru a nu se simți abandonat…

Conform spuselor celor doi, distanța a fost cea care și-a pus amprenta asupra căsniciei lor și au decis că divorțeze deoarece nu mai era nimic de făcut, pentru a repara căsnicia. Raluca și Walter au doi copii împreună, iar căsnicia lor a durat 15 ani.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies