Home Stiri Iată de ce Chef Hadad a izbucnit în lacrimi, la televizor!

Iată de ce Chef Hadad a izbucnit în lacrimi, la televizor!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 854 views 2 minute timp de citit

Chef Hadad a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar, în loc sa fie un moment vesel, acesta a izbucnit în lacrimi. Joseph Hadad este, fără doar și poate, unul dintre cei mai buni bucătari din România. În urmă cu doar 13 ani, cheful a trecut printr-o dramă de care foarte puțină lume știe.

La aproape 50 de ani, soția lui Chef Hadad a decedat, iar acesta a trebuit să aibă grijă de cei trei copii ai săi: Dor, Lipaz și Daniela. „A fost cel mai greu lucru pentru mine. Nu am trăit nimic mai greu pe lumea asta. A trebuit să fiu puternic pentru copii. Dacă nu eram puternic, nu reuşeam să fac faţă. Am crescut copiii, am făcut şi carieră şi 99% din timp am fost singur”, a povestit bucătarul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Soțul Andrei i-a făcut o surpriză acestuia, cu ocazia zilei sale de naștere, și i-a pregătit o conexiune video cu Daniela. Fata se află în Berlin, unde, la doar 24 de ani, studiază Design Comercial. Din cauza pandemiei, Daniela nu a putut fi alături de tatăl ei. „La mulţi ani, tata! Te iubesc mult. Îmi pare rău că nu am putut veni. Încercăm să facem faţă situaţiei, dar e greu. Nu ne-am mai văzut de câteva luni. Dacă aş fi acum acasă, l-aş pune pe tata să îmi facă hamei, o mâncare pe care o pregăteşte săptămânal. Am crescut cu aşa ceva, e un gust care îmi aduce aminte de copilărie”, este mesajul transmis de tânără.

Fiica cea mică a sa, Lipaz, a venit și ea în platou și a spus care a fost cel mai important lucru pe care l-a învățat de la tatăl său: „De la el am învăţat puterea de a continua în viaţă, de a vedea întotdeauna partea plină a paharului”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies