Home Stiri Mondene Iată de ce Cosmina Păsărin este singură la 35 de ani!

Iată de ce Cosmina Păsărin este singură la 35 de ani!

autor Elena Yvette
878 views

Chiar dacă are 35 de ani, Cosmina Păsărin este singură și se pare că acest lucru nu îi displace deloc.

Frumoasa brunetă s-a decis să detalieze motivele pentru care prefer să fie singură și pentru care nu este deloc afectată de acest lucru.

„Da, sunt singură şi este minunat. Este o perioadă în care trebuie să mă bucur de mine, să îmi analizez gândurile şi norocul meu este că nu mă plictisesc niciodată, nici în relaţie. Poate doar de haine. Când treci prin tot felul de experienţe, nu te mai arunci aşa oricum. Eşti mai pragmatic, mai atent. Când eram mai tinerică aşa acţionam fără să gândesc prea mult. Relaţiile le începeam fără să gândesc prea mult. Nu mă voi muta atât de repede cu cineva. Trebuie să fie un bărbat relaxat, un bărbat cu experiență şi e foarte important să aibă încredere în el. Dacă are încredere în el, are încredere şi în mine. Nu aş mai putea sa mă lupt cu fricile”, a povestit Cosmina Păsărin.

În urma unui interviu, Cosmina a afirmata faptul că a înșelat, chiar dacă ea nu a fost supusă unui astfel de tratament. Fiind întrebată dacă regret acest lucru, vedeta a dat un răspuns asumat și fără a fi un clișeu…

„Teoriile astea… normal că acum la nu ştiu cât timp asta zic, dar la momentul acela faci astfel de greşeli, că de aia se numesc greşeli. Îmi asum acest lucru. Nu este un lucru pe care l-am făcut din plăcere. Aşa am simţit atunci”, a declarat Cosmina Păsărin atunci când a fost întrebată dacă nu era mai bine să se despartă de persoana respectivă decât să înșele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed