Home Stiri Iată de ce nu a cerut-o Dan Bittman în căsătorie pe Mihaela Rădulescu!

Iată de ce nu a cerut-o Dan Bittman în căsătorie pe Mihaela Rădulescu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 730 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări, difuzată pe Kanal D. Acesta a trebuie să răspundă unor întrebări legate de Mihaela Rădulescu, cea pe care a iubit-o în urmă cu mulţi ani.

„Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de «tunată» ca acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arăta cu totul altfel, creață, roșcată, îți sărea imediat în ochi. Foarte frumoasă și atunci, și acum”, a spus invitatul.

Întrebat dacă a cerut-o de soţie vreodată, cântăreţul a spus că nu, deoarece i-a fost teama că nu va fi singurul bărbat din viaţa ei.

„Nu. Niciodată. Deși am vorbit de foarte multe ori. Era un loc unde mergeam noi cu plăcere, iar ea îmi spunea că o să-mi facă micul dejun… Nu știu de ce nu am putut niciodată s-o cer în căsătorie pe Mihaela Rădulescu. Mi se părea că e foarte frumoasă, dar și foarte alunecoasă. Mi-era frică să fiu cu o așa frumusețe, pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea. Și atunci m-am gândit de ce? De ce eu? De ce să cadă năpasta pe mine? Mai bine să rămânem prieteni”, a mai adăugat Bittman.

„Am rămas prieteni foarte buni. M-a sunat de fiecare dată când s-a căsătorit, cu toți dintre soții ei. Singura dată când nu m-a sunat a fost când a fost cu Dani Oțil. Acum, când s-a cuplat cu Felix (n.red. – Felix Baumgartner) m-a sunat, eram undeva la Suceava și mi-a spus: «M-am îndrăgostit, uite e Berbec, ca tine, ce să fac?». «Ei, ce să faci?…» Și atunci am inventat chestia asta… «Băi, Miha, ăsta cu stratosfera lui și eu, care te-am dus «Dincolo de nori», sunt mai prejos?». Glumim. Am rămas într-o relație foarte bună și îmi pare bine”, a mărturisit artistul…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies